hak
A kategorija
Kartično plaćanje

Obavijesti

http://www.vecernji.hr/zg-zivot/oni-koji-trube-autoskoli-nek

http://www.autoskola-brzitecaj.hr/

OSVRTI

https://www.facebook.com/pg/autoskola.miramare/reviews/?ref=page_internal


http://www.in-portal.hr/in-portal-news/in-mreza/10964/mirama

Autoklub Miramare: Škola koja od osoba s invaliditetom stvara vozače

http://www.in-portal.hr/in-portal-news/in-mreza/10884/autoklub-miramare-skola-koja-od-osoba-s-invaliditetom-stvara-sjajne-vozace   


HAK -SIMULATOR PREVRTANJA I SUDARA

Isprobajte simulator prevrtanja i sudara u

AUTOKLUBU&AUTOŠKOLI MIRAMAREDani otvorenih vrata AUTOKLUBA MIRAMARE ,03.-04.06.2016.https://www.youtube.com/watch?v=3b8wsZ14qYg


Auto-klub-Miramare-proslavio-60-obljetnicu

http://dalje.com/2015/12/auto-klub-miramare-proslavio-60-obljetnicu/


Na poziv predsjednika Auto-kluba Miramare Nafisa Defterdardovića, gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić prisustvovao je svečanosti obilježavanja 60. godišnjice Auto-kluba i Auto škole.

Tom prilikom, gradonačelniku je uručena povelja za osobit i dugogodišnji doprinos radu Kluba.

U proteklih 60 godina Grad Zagreb je na različite načine doprinosio radu AK Miramare, a posebno je pomogao u stvaranju uvjeta za osposobljavanje osoba s invaliditetom za upravljanje motornim vozilima, istaknuo je predsjednik Nafis Defterdarović.

Čestitam vam 60 godina rada, sa željom da i dalje budete uspješni i doprinosite društvu, rekao je gradonačelnik Bandić najavivši da će Grad iz proračuna za sljedeću godinu osigurati sredstva za opremanje dva nova auta za auto školu, prilagođena osobama s invaliditetom.

Obavijesti i raspored tečajeva autoškoleObavijesti o upisu i pohađanju autoškole

Poštovani polaznici auto škole, na ovoj stranici ćemo vas informirati o terminima nastave, terminima ispita i ostalim pojedinostima bitnim za vaše uspješno osposobljavanje u autoškoli Miramare.

‣ Prvi korak kod upisa u autoškolu.

Upisi se mogu obaviti od ponedjeljka do četvrtka od 8:45 do 16.45 te petkom od 8:45 do 15:45 sati u prijamnom uredu autoškole. Upis je također moguće obaviti popunjavajući prijavnicu putem interneta. Popunjavanjem prijavnice izvršili ste prvi korak upisa u autoškolu, prije potpisa ugovora i službenog upisa potrebno je obaviti liječnički pregled u domu zdravlja. Svrha liječničkog pregleda je potvrda da ste sposobni upravljati motornim vozilom. U neposrednoj blizini autoškole nalazi se medicina rada gdje je moguće obaviti liječnički pregled.

‣ Opis procesa stjecanja vozačke dozvole korak po korak

Vrlo često kandidati nisu upoznati sa čitavim procesom oko upisa i pohađanja autoškole te ostalim „sitnicama“ koje treba obaviti prije nego postanete ponosni vlasnik vozačke dozvole. Kako bi vam na jednostavan predočili osnovne korake tog procesa za vas smo napravili listu potrebnih radnji „korak po korak“:


1. Izvaditi kod liječnika opće prakse potvrdu o zdrastvenom stanju
2. Obaviti liječnički pregled (ordinacija medicine rada - dom zdravlja)
3. Upisati se u autoškolu – sklopiti ugovor (pon - čet od 8:45 do 16.45, petkom od 8:45 do 15:45 sati u prijamnom uredu autoškole ili popunjavajući prijavnicu putem Interneta).
4. Pristupiti predavanjima iz prometnih propisa (30 školskih sati u našim učionicama svaki ponedjeljak u jutarnjem ili popodnevnom terminu)
5. Polagati ispit (test) iz prometnih propisa (u ispitnom centru HAK-a)
6. Pristupiti predavanjima iz prve pomoći (9 sati nastave u prostorijama Crvenog Križa)
7. Polagati ispit iz pružanja prve pomoći (u ispitnom centru HAK-a)
8. Pristupiti tečaju upravljanja motornim vozilom (vožnja na vozilu autoškole)
9. Polagati ispit iz upravljanja motornim vozilom (na vozilu autoškole pred ispitnim povjerenstvom HAK-a)
10. Dobivanje potvrde o položenom vozačkom ispitu (izdaje HAK)
11. Dobivanje vozačke dozvole (izdaje MUP)

Akcija