Autoservis

Potrebni su Vam radovi mehanike na vozilu, brzi servis, reparature dijelova, kontrolni pregled, dijagnostika, restauracije ili dorade na vozilu? Sve potrebno riješit će stručni djelatnici autoservisa.

Visoka stručnost i veliko radno iskustvo, profesionalnost i stav prema poslu naših djelatnika garancija su kvalitete svih usluga. Prepustivši rješavanje kvarova svog vozila našem autoservisu imati ćete dojam da netko istinski vodi brigu.

Uz  obavljen dogovoreni posao, upozorit će vas i na ostale nedostatke ili potrebne intervencije kojih možda niste bili svjesni. Osim toga, u našem servisu možete računati i na izuzetno povoljnu nabavu i ugradnju rezervnih dijelova vrhunske kvalitete.

Usluge autoservisa:

Autoškola Miramare - Način plaćanja
s

10 % popusta na izvršenu uslugu i ugrađene dijelove za naše članove i članove HAK-a!

Članovi HAK-a imaju pravo na jedan besplatni kontrolni pregled tijekom članske godine. Pogodnost obuhvaća provjeru ispravnosti rada motora (testiranje rada motora ili EKO test) ili kontrolu i podešavanje svjetala

Autoškola Miramare - autoservis vozila

Imate li dodatnih pitanja?

Autoklub global-tape
Auto klub "Miramare" osnovan je 23.01.1955., u rujnu iste godine osnovana je autoškola AK "Miramare". 66 godina iskustva, vrsni predavači i instruktori, jamstvo su za kvalitetno osposobljavanje kandidata u dobre i savjesne vozače. Od 1985 g. u sklopu AK "Miramare" radi i autoškola za osobe s invaliditetom.

Galerija


  Kontakt


  Adresa: Gradišćanska 14a, 10000 Zagreb
  Tel/Fax: +385 1 3779 718 / + 385 1 3779 716
  }

  Radno vrijeme:
  Ponedjeljak - Četvrtak: 08:00 - 16:30
  Petak: 8:00 - 15:30