Autoškola Zagreb

 

 

Auto klub “Miramare” osnovan je 23.01.1955., u rujnu iste godine osnovana je autoškola AK “Miramare”. 65 godina iskustva, vrsni predavači i instruktori, jamstvo su za kvalitetno osposobljavanje kandidata u dobre i savjesne vozače. Od 1985 g. u sklopu AK “Miramare” radi i autoškola za osobe s invaliditetom.

 

Početak tečaja 18.01.2021.

Odlučili ste upisati autoškolu te položiti vozački ispit i tako steći vozačku dozvolu!
U autoškoli Miramare možete polagati AM, A1, A2, A, B kategorije.
Ako je odgovor potvrdan onda ste na pravom mjestu! U današnje vrijeme kada svako domaćinstvo posjeduje automobil potreba za vozačkom dozvolom je postala standard, a nju možete dobiti samo ako uspješno završite autoškolu i položite ispit za vozača.

Prijavite se

Autoškola Miramare - online ispiti-testovi

On-line rješavanje testova za pripremu pred ispit

Provjerite svoje znanje na zanimljiv i jednostavan način. On-line nastava dostupna u svakom trenutku s bilo kojeg mjesta kako biste se što bolje pripremili za nadolazeći ispit!

Isprobajte naš novi simulator vožnje….

U Auto školi AK Miramare možete isprobati vožnju na auto simulatoru u svim uvjetima (noć, kiša, magla, naselje, autocesta, mali, srednji, veliki intezitet prometa..). Zabava zagarantirana!

 

Više o simulatoru vožnje

Autoškola Miramare - simulator vožnje

Postanite naš član i sjednite za naš novi simulator!

Kategorije vozila

AM, A1, A2, A

Autoškola Miramare A kategorija
Autoškola Miramare vam nudi pogodnost kartičnog plaćanja po istoj cijeni kao i za gotovinsko plaćanje, bez nepotrebnih dodatnih troškova

B

Osposobljavanje kandidata s invaliditetom

Osposobljavanje kandidata s invaliditetom

Nudimo mogućnost osposobljavanja kandidata za vožnju s invaliditetom. Posjedujemo posebno prilagođeno vozilo osobama s invaliditetom za polaganje vozačke dozvole.
Autoškola Miramare - Osobe s invalididtetom ford b max

Upisi svakim danom od 08:30 do 16:30 sati

Autoklub global-tape
Auto klub "Miramare" osnovan je 23.01.1955., u rujnu iste godine osnovana je autoškola AK "Miramare". 66 godina iskustva, vrsni predavači i instruktori, jamstvo su za kvalitetno osposobljavanje kandidata u dobre i savjesne vozače. Od 1985 g. u sklopu AK "Miramare" radi i autoškola za osobe s invaliditetom.

Galerija


  Kontakt


  Adresa: Gradišćanska 14a, 10000 Zagreb
  Tel/Fax: +385 1 3779 718 / + 385 1 3779 716
  }

  Radno vrijeme:
  Ponedjeljak - Četvrtak: 08:00 - 16:30
  Petak: 8:00 - 15:30