Instruktori i vozila

autoškola

Upoznajte naš ljubazni i stručni tim

Nafis Defterdarović

Predsjednik kluba

Tajnik autokluba Stručni voditelj autoškole i predavač PPSP-a

Poštovani posjetitelji i kandidati,

Kao prvo želimo  vam se zahvaliti na interesu za Autoškolu AK Miramare.

Danas, u vremenu u kojem živimo, i tempu koji nam život nameće, odluka o polaganju vozačkog ispita je vrlo važna i značajna.

Svakodnevnim obvezama odlučili ste pridodati i još jednu za koju morate izdvojiti puno vremena, novca, energije, truda, volje i sl. Savjetujemo vam da vodite računa o odluci i odabiru vašeg instruktora za vožnju, te da konačnu odluku donesete pažljivo, uzevši pri tome sve okolnosti u obzir.

Uz sve obveze, troškove i ostalo što vam je potrebno pri osposobljavanju za vozača, svakako uzmite u obzir da je motiviranost vas kao pojedinca samo jedan od osnovnih uvjeta za uspjeh. Uz vašu osobnu motiviranost, ključna je i motiviranost stručnih osoba koje će vas obučavati da usvojite potrebno znanje, vještine i navike, da bi u konačnici postali i ostali siguran vozač.

Mi, kao tim želimo predstaviti moderan i inovativni pristup u osposobljavanju budućih vozača. U našem radu koristimo najsuvremenija tehnička pomagala, a nastavu iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila provodimo po izuzetno visokim edukacijskim standardima.

Zato, ako ste donijeli odluku o upisu u autoškolu , nemojte da to bude slučajnost kao što se odabire kombinacija u igrama na sreću, već odaberite znanje, vještinu i sigurnost.

Ukoliko se  pri tome odlučite za našu autoškolu, učiniti ćemo sve u stručnom i svakom drugom pogledu da opravdamo vaše povjerenje. Dobro došli!

 

                                                                  Autoklub Miramare

Kontaktirajte nas putem obrasca ili nas nazovite

4 + 12 =

miramare

ADRESA

Gradišćanska 14a, 10000 Zagreb

radno vrijeme

Ponedjeljak – Četvrtak:
08:00 – 16:30
Petak: 08:00 – 15:30

KONTAKT BROJ

Facebook

Zaprati našu stranicu!

PODACI

IBAN:HR8523600001101464007
OIB:98099382263