Instruktori i vozila

autoškola

Upoznajte naš ljubazni i stručni tim

Ivica Bjelobrk ing.

Tajnik autokluba Stručni voditelj autoškole i predavač PPSP-a

Gordana Čorlukić

Administratorica

Instruktori

MARIN ĆUBELA

MARIN ĆUBELA

Instruktor B kategorije

Kontakt: 092/338-0404

ŽELJKO ANUŠIĆ

ŽELJKO ANUŠIĆ

Instruktor B kategorije

Kontakt: 091/911-6565

Vozni park

Autoškola AK Miramare raspolaže sa 5 automobila, od kojih je jedan adaptiran i za obuku osoba s invaliditetom, te 4 motocikla.

Mnogim kandidatima je bitno na kakvom vozilu će učiti voziti, prava je istina da je to ustvari najmanje bitno, bitno je kakav instruktor vožnje vas uči. Većina vozila za obuku kandidata su pogonjena modernim benzinskim i dizel motorima, njima se lakše kreće i teže vam se ugase kod kretanja . Tek kasnije kada steknete rutinu upravljanja vozilom i kada isprobate više različitih vozila ćete početi shvaćati razlike među pojedinim automobilima: manji, veći, dizel, benzinac, prednji pogon, zadnji pogon, quatro, itd.

Automobili

Ford B-Max - adaptiran za obuku osoba s invaliditetom

Ford B-Max - adaptiran za obuku osoba s invaliditetom

2016. godina

Ford B-Max

Ford B-Max

2016. godina

Motocikli

YAMAHA MT-07

YAMAHA MT-07

2020. godina

YAMAHA YBR 250 cm³

YAMAHA YBR 250 cm³

2012. godina

 YAMAHA YS 125

YAMAHA YS 125

2020. godina

YAMAHA EASY

YAMAHA EASY

2016. godina

Poštovani posjetitelji i kandidati,

Kao prvo želimo  vam se zahvaliti na interesu za Autoškolu AK Miramare.

Danas, u vremenu u kojem živimo, i tempu koji nam život nameće, odluka o polaganju vozačkog ispita je vrlo važna i značajna.

Svakodnevnim obvezama odlučili ste pridodati i još jednu za koju morate izdvojiti puno vremena, novca, energije, truda, volje i sl. Savjetujemo vam da vodite računa o odluci i odabiru vašeg instruktora za vožnju, te da konačnu odluku donesete pažljivo, uzevši pri tome sve okolnosti u obzir.

Uz sve obveze, troškove i ostalo što vam je potrebno pri osposobljavanju za vozača, svakako uzmite u obzir da je motiviranost vas kao pojedinca samo jedan od osnovnih uvjeta za uspjeh. Uz vašu osobnu motiviranost, ključna je i motiviranost stručnih osoba koje će vas obučavati da usvojite potrebno znanje, vještine i navike, da bi u konačnici postali i ostali siguran vozač.

Mi, kao tim želimo predstaviti moderan i inovativni pristup u osposobljavanju budućih vozača. U našem radu koristimo najsuvremenija tehnička pomagala, a nastavu iz prometnih propisa i sigurnosnih pravila provodimo po izuzetno visokim edukacijskim standardima.

Zato, ako ste donijeli odluku o upisu u autoškolu , nemojte da to bude slučajnost kao što se odabire kombinacija u igrama na sreću, već odaberite znanje, vještinu i sigurnost.

Ukoliko se  pri tome odlučite za našu autoškolu, učiniti ćemo sve u stručnom i svakom drugom pogledu da opravdamo vaše povjerenje. Dobro došli!

 

                                                                  Stručni voditelj autoškole

                                                                        Ivica Bjelobrk, ing.

Kontaktirajte nas putem obrasca ili nas nazovite

14 + 13 =

miramare

ADRESA

Gradišćanska 14a, 10000 Zagreb

radno vrijeme

Ponedjeljak – Četvrtak:
08:00 – 16:30
Petak: 08:00 – 15:30

KONTAKT BROJ

Facebook

Zaprati našu stranicu!

PODACI

IBAN:HR8523600001101464007
OIB:98099382263